Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


godmorgon klokuggla<3


Förändringens vindar


som barnet bygger sandslott på stranden
slipar havet klipporna släta
mal till sist ned dem till sand
Genom tiden går det finna spåren
lagren från alla sekel
som skapar om vår jord på gott och ont
förvaltar vi inte tiden rätt
blir skörden inte vajande sädesfält
Det blir minerade slagfält
där ingen går säker
så skapas även människor
efter samma mall




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 53 gånger
Publicerad 2023-02-08 07:53



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
märkligt skrev skrivit utan förstå
2023-08-18
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP