Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

falsk profet




som en falsk profet
som skjuter åt alla håll
och vet där att
någon sanning
alltid kommer fångas
psykar han världen
när han förvandlar sig själv
till ingenting




Fri vers (Fri form) av Knark VIP
Läst 43 gånger
Publicerad 2023-02-08 05:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knark
Knark VIP