Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Därför är jag så dyster

Morgonen känns inte längre fridfull och skön.
Varför så dyster frågar du mig?
Varför inte svarar jag...
Se dig omkring
lyssna på varningarna,
vår förut så vackra jord vrider sig i plågor,
vi förstör hennes regnskogar
vi förorenar hennes vatten
vi gör hål i hennes ozonlager
och nu vill giriga människor starta ett
tredje världskrig och utplåna stora delar
av henne och sarga henne till dödsvåndor.

Därför är jag så dyster min vän.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-02-08 05:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP