Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En stum film!

 

Ett deppigt ansikte vandrar

barfota

Ensamt

 

Söker ord

 

En trist poet antecknar

Vemod

Ensamt

 

Beskriver hur det gör ont i själen

 

En fattig själ söker

Bland matrester

Bland drömrester

 

För att täcka sina behov

 

Ett hemlösbarn vandrar

Bland liv och död

Hungrig och törst

 

Söker värme

 

Ett adopterat barn saknar

Sina rötter

Sin historia

 

Söker svar VARFÖR?

 

En krigsfånge lever och har

Flash back som ett liv

Daglig tortyr som ett liv

 

Söker rättvisa

 

En flykting kan vara och är,

Terrorist, satanist, pedofil…

Nazist, nynazist, fascist, mördare, kriminell…

 

Får skydd för sitt brott

 

Filmen spelas in dag som natt

Året runt

Tiden ut

 

Fortsättning följer!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 51 gånger
Publicerad 2023-02-08 09:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP