Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hon lekte och jag lekte olika

 

Jag!

Lekte äkta kärlek

Aldrig på låtsas

 

Hon lekte lögn

 

Jag!

Lekte ödmjukt och varmt

Aldrig hårt och krävande

 

Hon lekte fantasin

 

Jag!

Lekte resten av livet tillsammans och familj

Aldrig en annan lek

 

Hon lekte månggiftekvinna med många män

 

Jag!

Lekte bara dröm och ny dröm och dröm

Aldrig låtsas

 

Hon lekte makt och makt och makt

 

Jag!

Sökte en människa att dela livet med

Aldrig låtsas

 

Hon dränkte sig i lögnarna

 

Jag är den jag är ej mer

Hon är den hon är och mycket mer

Hon lever ett påhittat liv

 

En falsk kvinna

 

Mina känslor var äkta

Hon hade inga känslor alls

Jag är en människa och hon är ett ting

 

Vi lekte leken med olika känslor




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 64 gånger
Publicerad 2023-02-08 09:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP