Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget tar slut


vem ska nu sitta på din stol
den vid fönstret

vem ska nu dricka ur din kopp
den med hacket i porslinet

vem ska nu sova i din säng
den med nya madrassen

fåglarna kvittrar alltjämt
tittar in genom ditt fönster

kanske undrar varför
det inte finns någon mat

frön du alltid fyllde på 
flera gånger om dagen

ekorren som springer 
katten som spinner

allt, allt och allt
som du rörde vid

att minnas den tid
du var levande här

att åter få se
en skymt av dig

i folkhavet
du är lång

och du syns
där går du

där går du







Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2023-02-08 10:38



Bookmark and Share


  MaLo VIP
Åh, så mycket kärlek dina ord rymmer...
2023-02-08

  Peter G VIP
Fint! Det finns en stor saknad bakom orden här...
2023-02-08

  Fjellhuldra VIP
Så fin dikt.
Ha så många fina kära minnen
av en person betyder så mycket.
2023-02-08

  Feminaz
Fint ordat om en kär person som gått ur tiden men som finns kvar i hjärtat.
2023-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP