Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild:AndLou


I sagans värld

 

Jag vet en näst intill

helig plats

där den så vackra

huldran bor

ja för skogens

alla så skygga väsen

där är min vördnad

synnerligen stor

 

se hur där växer

bedårande blommor

intill bäckens virvlande

och klara vatten

ja de bär verkligen upp

sin egen skönhet

likt alla stjärnorna

där om natten

 

så lyssna för nu hörs

en vacker ton

från sagans egen

trolska violin

så jag lockas till dans

av ljuv musik

i en mäktigt märklig

och känslosam lavin

 

ja den känslan känns

ändå naturlig

men också mörk och tung

på ett annat vis

som en sorts

skogarnas egen gåva

där i en sommarnatts

så ljumma bris

 

när jag sen vaknar upp

ur drömmen

där som endast

skogarnas känslor gror

för min tro på sagan

den finns inom mig

så min längtan in i drömmen

den är utomordentligt stor

 

Copyright © AndLou




Bunden vers (Rim) av AndLou VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-02-08 10:53



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Vackert och trollskt, gillar dina ord" skogarnas egen gåva

där i en sommarnatts

så ljumma bris"
2023-02-09

  Kungskobran VIP
Skogens alla knytt, vildvittror, rumpnissar och mylingar knastrar, viskar
och sjunger i skogen om natten
2023-02-08

  Öknens Ros VIP
Fint om den trolska naturen.
2023-02-08
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP