Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bortglömda


Tant Siri & Farbror Kurt

Välkomna tillbaka
Ni har räddat mitt liv
Bonusmormor
Plastfarfar
För 50 år sedan var ni mitt allt

Tack Farbror Kurt
Du visade mig vägen
Du gav dig inte
Du var envis
Du visste

Nu har jag hittat tillbaka
Nu har jag hästarna
Så som du hade
Tack
Nu är jag hemma




Fri vers (Fri form) av Mackan 1966 VIP
Läst 81 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-02-08 11:37



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det hedrar dig att du högtidlighåller minnet av dessa kämpar.
2023-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Mackan 1966 VIP