Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Därför!


Jag är tacksam tills jag dör.

Lycklig för att finnas till.

Tacksam för att mitt humör

är som solen i april.

Den som strålar ovanför

aldrig någon bränna vill.

Den är som en bra massör,

värmer utav ren goodwill.

Frågar någon mig: Varför?

Svarar jag blott kort: Därför!




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 60 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-02-08 12:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP