Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DET ÄR MIG EGALT

Jag struntar i

hur man uppfattar mig

Jag struntar i

om man uppskattar mig

Vi finns inte mer

i vår porttelefon

ty vi trakasserades

av några fån

Men ingen kan knäcka

vår motståndskamp

trots att vissa kämpar

så att de får kramp

 

 

LARZ GUSTAFSSON 8/2 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 72 gånger
Publicerad 2023-02-08 12:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP