Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vem öppnar du dörren för?


Ulv i fårakläder

Ibland döljer ytan innehållet.
Örongodis som är betet som
för dig att fastna på kroken.
Vad som sägs är inte alltid
sanningen.
Öppna edra hjärtan!?
För vad och för vem?
Invasion eller infiltration?
Du ser kanske inte avsikten
förrän när skadan/lögnen
redan haft sin verkan.

Vilken värdegrund kan du
se innan du säger ja!

Vilka tecken kan du se och
förstå innan du öppnar dörren.

Vilka erfarenheter och medvetenhet
har du integrerat!

Dessa tankar gäller både på individ, grupp
och globalt.

Kan du förstå avsikten genom det du
ser hör och upplever
Innan du öppnar hjärtat...

Rödluvan som pratar med vargen och
förstår att springa undan och hinna
låsa dörren!







Övriga genrer (Drama/Dialog) av WyS VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-02-08 13:22



Bookmark and Share


  Koloristen
Verkan är inte minst den växande nyfattigdomen, en tickande bomb som makten är tyst om.
2023-02-15

  Kungskobran VIP
Jag vill inte ha någon annans värdegrund
är kapabel att ha min egen
2023-02-08
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP