Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(den nakna sanningen. hmm?)


Kommunikationsätt(utan hänsyn till personligt svett.)




Textilier kommer
utifrån o läggs på
ens kropp

Texter kommer in
-ifrån en kropp och
och läggs till utanpå

Oftast träffas de två
i ett personligt möte

Och betraktarna be
-traktar varandra

Med blandning av
både text o textil

Och gör sin bedömning
av det samlade intrycket

Men ute i cyberrymden
Faller så många intryck
isär,då bara"råa"texten
blir kvar

Där skrivare emellan den
ene kan sitta utan behå o
den andre utan kalsong


Samt skriva så trevligt,
djupsinnigt till varandra

Och det kanske är
både
bra som dåligt?


***
Huvudsaken det ej är
2 @ndroider som skriver
till varandra,det vore väl
väl så onödigt,eller?

*
Men ur ekonomisk synpunkt
Finns det kanske ändå någon
-ting att vinna även på det?


(Som tillfaller någons persons
Pensions-fond i slutändan?)





Övriga genrer (Drama/Dialog) av Sefarge VIP
Läst 91 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-02-08 13:38



Bookmark and Share


  Tillvaron
Cyborg utan BH och håriga ben ger en applåd.
2023-02-27

  Kungskobran VIP
AI skriver till varandra utan textil
som vi kan spara i en .txt fil
även den utan textil
2023-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP