Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Årsmöte med Döden

 

- Hej Döden, jag vet att du har lite att göra nu så jag tänkte bara fråga om du kunde ta puls på mig.

- Haha, du är smart, du kommer när jag har mycket att göra så att jag inte ska uppehålla mig med dig för länge.

- Nja, det blev bara så, du vet, man tänker på dig lite extra mycket nu...

- Jag förstår. Men du behöver inte oroa dig för mig just nu. Ta det varligt!

- Det var det jag ville höra, tack Döden! 

- Ingen orsak!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Onomatoprofet VIP
Läst 73 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-02-08 14:55



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Söt i sitt allvar.
2023-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP