Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ingen datuminformation


Bild information

Detaljer
547681 d8-456b-4a1c-9c56-8e95c8f374ef.jpeg
90,41 1200x630
Det skildrar mig och Imam Mahdi och Jesus.
Det skildrar om vårt situation och öde.
Det står att de ska se oss försvinna.
Att de ska hinna förgöra oss och mina barn innan Allah tar våra liv.
De är jävlar som tror för mycket om sig själva.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Daaba 77
Läst 59 gånger
Publicerad 2023-02-08 17:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daaba 77
Daaba 77