Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet skulle kunna vara så annorlunda

 

De onda människornas
övertygande skenhelighet.
Såna som man vill kräkas på.
För många är det känslomässigt
kallt att bo i Sverige då
missunnsamhet
och egoism råder.
Den unkna doften av likgiltighet och ointresse.
Självmordsstatistiken är väldigt hög.
Det är dags för hela landet att vakna.
Livet skulle kunna vara så annorlunda.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 55 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-02-08 18:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP