Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BOM (haiku)

Den stängda dörren

förmår inte blockera

ett öppet sinne





Bunden vers (Haiku) av MaLo VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2023-02-08 20:42



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Första och avslutande raden ramar in effektfullt, och mittenraden blir en avskiljande rad. Två livsinställningar med helt olika inriktning blir synliga.
2023-02-11

  Cikoria Blå VIP
Det är sant.
2023-02-10

  Sparvögat VIP
Väl talat…
2023-02-10

  Kungskobran VIP
Förlåt
men mina tankar
kommer du inte åt
2023-02-09
  > Nästa text
< Föregående

MaLo
MaLo VIP