Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


KRIMINELLAS REVANSCH INNE I SAMHÄLLET

Kriminell infiltration hos företag och myndigheter
med korrupta mutor,utpressning och vänskapslo-
jalitet har alltid varit och komma att så vara mer
eller mindre så länge pengar styr och omfattar alla
yrkesgrupper från sopåkare till topp-politiker,polis
och rättsväsende.

Det är inte bara Botkyrka kommun som infiltrerats
utan länge har det jobbats internt på kommuner i
Vadstena,Båstad,Halmstad,Lund,Strömstad,Upp-
sala,Visby,Lysekil mfl som är bland de mest infek-
terade av org,brottslighet och detta rör sig inte om
några gäng utan om högst vanliga medborgare
som byggt upp sin yttre fasad av sociala nätverk
till skydd mot alla misstankar,så även en präst eller
polischef kan vara lika framgångsrika som en Meyer
Lansky.(1902-1983) amerikansk judisk-polsk gang-
sterboss.

Problemet för utredare är att någon måste utreda
utredarna och även dem i sin tur så ingen till slut
vet vem som utreder vad eller vem.

Västarnas emblem har ersatts av "Ordningsvakt"
och "Väktare" och salt bytts ut mot socker.

-

-



-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 136 gånger
Publicerad 2023-02-08 21:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP