Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dröm


vyssja mig
sakta som snöflingor dalar
landar
de glimmar i solen som strass

stilla och tyst
i ett vintervitt landskap
somnar
och slumrar på snötäckt madrass




Fri vers av MariL VIP
Läst 57 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-02-08 21:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MariL
MariL VIP