Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken är en vind som går genom kroppen

Kärleken är en vind som går genom kroppen och befriar själen.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 68 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-02-08 22:36



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Väldigt fint!
2023-02-09

  Staffan Nilsson
Vackert!
2023-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP