Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naturen känner inget nederlag


Naturen känner inget nederlag
Blint kämpande i mörkret mot ljus
Uthärdar slag på slag
Andas frid i lågmält sus

Naturen i vinterns dvala
Väntar in vårens svala
Väntar in sommarens bris
Ser inte nuets kris

Rotad över tid och rum
Nedhuggen med spirande skott
Spirar i en vår så ljum
Tänker ej på år som gått

När mitt stoft har spridits ut
Cirkeln sluten är till slut
Ingen oro eller sorg
Fri från livets borg




Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 64 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-02-09 06:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP