Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lugn det ordnar sig


En droppe
evighet

Fångad
i dina
kupade händer

Genomskinlig
och klar

Att hålla kvar
och ljudlöst
begrunda

När cirkeln
en gång sluts




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-02-09 10:06



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Tycker mycket om denna dikt. Hela tillvaron fångad i en droppe.
2023-02-09

  Larz Gustafsson VIP
När cirkeln en gång sluts är det viktigt att veta vilken sektion av evigheten man ska hamna i. Att man gjort upp med Gud.
2023-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP