Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


eget foto


KÄNSLOR

så länge jag känner smärta

som gör ont

ända in i själen

så är jag fortfarande levande

så länge jag gör misstag

som jag inte förstår

är jag fortfarande människa

så länge jag försöker

vara den jag är

finns det fortfarande hopp

även för mig

 

 

anits 9 februari 2023




Fri vers av anits VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-02-09 11:15



Bookmark and Share


  Anya VIP
En fin acceptans i orden. Jaa vi är inte mer än människor.
2023-02-13

    Kämpendahl VIP
Att vara människa är att vara behäftad med fel. Ingen är fri från synd.

Det var nån som sa
---Den som är fri från synd...
2023-02-09
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP