Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale… Kärlek vid första ögonkastet. Kärleksögonkast som lyckades. Tiden har flödat i mer än åtta år. Kärleken frodas och glädjen till varandra berikar själslivet. Nu böljar kärleken i djupet inom oss. Pirret är kvar!


KÄRLEKSFÖRKLARING

 

njutgott det smakar

i min inre sfärs rus

liksom att finna dig

för alltid kär i mig

 

varm du sitter intill själen

mjukheten smeksamheten

befriar hjärtat från tyngden

blottar den ljuva fridsamheten

 

markens blommor blommar

inget är som evig kärlek

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2023-02-09 13:03



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Vacker dikt som ger mig hopp.
2023-02-13

  Bodingen VIP
Tjusigt skaldat om lidelse, detta outtömliga ämne, finemang!
2023-02-11

    Lena Söderkvist VIP
En dikt att må bra av, skänker energi och gör en glad. En boost som behövs, sannerligen. Och - grattis!
2023-02-10

  Respons VIP
Varma ord av kärlek och kyssar värmer gott i vinterkylan!
2023-02-10

    Lena Staaf VIP
En riktigt gosig kärlekdikt!
2023-02-09

  Peter G VIP
Viken härlig dikt, fastnar särskilt för slutraderna:

"markens blommor blommar

inget är som evig kärlek"

Fint!


2023-02-09

  Öknens Ros VIP
Sensuellt och kärleksbejakande!
2023-02-09

  Maria Sundelin VIP
Känns varm
2023-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP