Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets vindar

Alltid i ett 

slut och en början 

på väg från och till 

för avsked eller möte 

är jag bara ett löv

I livets vindar 

 




Fri vers av Quasimodo
Läst 98 gånger
Publicerad 2023-02-09 20:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Quasimodo
Quasimodo