Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nånting måste jag ju skriva, vill inte hamna i paus


Naturbarnsligt

 

jag får myror i huvudet
när livet bjuder på ris -
varför knorrar man inför den
gratismåltiden?
myror får ju slita sju för tu
för att dra sitt barr till stacken,
inte vänder de på klacken?

Frågan inställer sig:
vad äter myrorna?

 


2023-02-09   21-39

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Minkki VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2023-02-09 20:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP