Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hinduguden Ganesha


Lidandet!

Vad är väl ändå mitt lidande

mot lidandet i Turkiet,

Syrien, Ukraina å Jemen!

Men så tänker jag sällan,

när helvetet bryter loss!

 Då är jag fullt upptagen

med mitt!

Så sluta att röka!

Annars får du kol!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 124 gånger
Publicerad 2023-02-09 21:41



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Här förflyttas fokus till det personliga lidandet, och någonstans är det samma sak. En människas lidande är egentligen alla människors lidande, när vi slutligen förstår.
2023-02-11

  Bodingen VIP
Allt är relativt...
2023-02-11

  Peter G VIP
En tänkvärd och empatisk text om lidande i stort och smått, och om hur en del lidande går att undvika bara genom att följa din uppmaning!
2023-02-10

  Sparvögat VIP
Trots världens alla sorger och
dess lidande, så bär vi
vår egen…
Ej att förminska…
2023-02-10

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande text, med en bra uppmaning på slutet.
2023-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy