Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ortostatisk



Mitt liv vibrerar
av en okänd kraft
Är det en ande
som tagit mitt huvud
i besittning
En elektronisk ande
som styr mitt liv
mot slutet
Eller en tanke
på odödlighet
i cyberrymden




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 66 gånger
Publicerad 2023-02-09 22:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP