Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min medicin

Jag vill inte ha min medicin
Sa du

Jag är inte sjuk
Alla gör fel
Sa du
Alla gör fel

Allt är för sent
Tåget har gått
Om jag bara hade...

Du får inte längre plats hos mig
Jag har inte längre tid med dig
Du blir ensam kvar på perrongen





Fri vers (Fri form) av Mackan 1966 VIP
Läst 80 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-02-09 22:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mackan 1966 VIP