Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FRAMÅTJÄVLA SIDOLÄGE


Hur ska jag kunna somna på en sådan ilska
där irritationen buktar och kliar där
frustrationen äter sinnesro som nattmacka

under vilken kudde kan jag lägga tankarna
som håller dem stilla och kväser varje försök till några nya

min andning hör jag på distans
som om någon annan utslagen ligger nerhasad
och klänger sig fast runt hjärtslagen

somna i ren ovett kan inte bli annat än
ett misslyckat försök till frigivning
ur skuggorna kliver en besvikelse fram
lägger sin hand på min axel

jag vänder mig inte om









Fri vers av Igot Tochange VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-02-09 22:54



Bookmark and Share


  Respons VIP
Stark skildrat av ett alltför bekant tillstånd.
2023-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Igot Tochange VIP