Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det eviga förklarat

 

Livet har en utgång

en utgång

till ett annat varande.

 

Långt bort där tid

inte existerar

bara liv

i det oändliga.

 

När vi förflytas

till det nya

ett liv

i all oändlighet.

 

Där världen, där evigheten

blir förklarad

för allt levande

alla som varit levande.

 

 




Fri vers (Fri form) av M M Mannheim VIP
Läst 70 gånger
Publicerad 2023-02-09 23:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP