Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En scen som återkopplade.


Rekvisita


Visa dina framtänder
och chocka mig
med ett nytt ljud
som glider ut från dem.
Det finns en sängstolpe
i mitt gamla sovrum
som går att använda.
Det finns en gunga
som barnen lämnar in
efter helgens hetta.
Det finns en rullad cigarett
i min låda,
som nu måste smaka
bitterljuv som din hud.

Denna rekvisita
målade vi i tempera
för scenerna jag skrivit
står för sin flykt.
Verkligheten vår
är ansikten som omsluter,
frekvenser som ansluter,
våra ord väger tungt.
Svårt att försöka tro på
vad vi tänkt ut att låtsas om.
Men ljudet
från dina morrande tänder
förstummar mig
i sin hemlighet.

Lämnar oss nakna
inför varandra
och vi blir ljus - igen.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Koloristen
Läst 144 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-02-10 01:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen