Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla hjärtans dag

En alldeles egen plats
Du har en alldeles egen plats
I mitt hjärta

Den platsen är tingad för dig
Du fyller den platsen
Alltid
Oavsett hur långt borta du är
Oavsett när vi ses

Alltid finns du där
I mitt hjärta

Din plats i mitt hjärta kan ingen annan fylla
Den är bara till för dig
Och jag hoppas att du känner det
Och att du aldrig tvivlar på det
Min älskade son




Fri vers (Fri form) av Mackan 1966 VIP
Läst 65 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-02-10 10:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mackan 1966 VIP