Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla hjärtans dag till min mamma

Jag har ingen särskild plats i ditt hjärta
Så känns det för mig
Och det är min sanning
Om din sanning är det motsatta så har du inte lyckats övertyga mig om det

Du ringer mitt i natten av förtvivlan
Du får mig att känna mig speciell och utvald
Nästa dag är allt bortglömt och du har gått vidare till nästa

Min upplevelse är
Att jag inte har en särskild plats i ditt hjärta
Jag delar den platsen med alla andra som du behöver för att få bekräftelse. Är det inte den ena så ä ett det den andre.
Det passar lika bra med grannen om hon svarar före mig
Det passar lika bra med vem som helst i ditt harem

Ditt harem är fullt av människor som är uppfyllda av dig och ditt driv
Uppfyllda och hänförda över allt du hittar på

Jag lämnar ditt harem idag
Din dotter finner sig inte i att vara vem som helst
För du är inte vem som helst för mig




Fri vers (Fri form) av Mackan 1966 VIP
Läst 76 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-02-10 10:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mackan 1966 VIP