Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Motstånd

 

 

likt röet böjer sig för vinden

men reser sig när vinden mojnat

lika obändig är människan

som strider mot orättvisor




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 74 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-02-10 11:09



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Blir annat då AI tar över... Huga!
2023-02-11

  Kungskobran VIP
Jag reser mig upp
gör en kupp
mot allt som är fel
mot ondskans klientel

2023-02-11

    Lena Staaf VIP
Så fint! Precis så är det. Förtryck och orättvisor föder alltid motstånd. Det är en naturlag.
2023-02-10

  Marita Ohlquist VIP
Utomordentligt bra formulerat.
2023-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP