Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
snabb som jag skrev på skolan


?

älskade tanke om älskat liv
försöker romantisera min ensamhet




Fri vers av jagsomundrar
Läst 100 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-02-10 11:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jagsomundrar