Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

AORTA


Det finns en råbotten för alla fall
finns skeva marginaler
men ingen riktning för övrigt att lita på

finns uttjänta stötdämpare knappt värda flera försök
finns orosmoln som täcker hela mellersta själaland
finns tid som gnager mig ända in till benet
det finns en uppsjö av käcka tillrop
tyvärr på okänd frekvens

det finns ingen tröstevisa i den famn
som själv famlar
det finns ingen plats för sorgen
mer än i mitt blodomlopp




Fri vers av Igot Tochange VIP
Läst 69 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-02-10 12:36



Bookmark and Share


  Respons VIP
En själslig väderleksrapport från tröstlöshetens landskap.Gillar dina nya ordskapelser
2023-02-13

  Ulf Carlsson VIP
En sorgens väderleksrapport från rubriken till sista versradens sista ord.
Ord- och bildkreativiteten är dock en verksam medicin för denna dystopiska diagnos!

2023-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Igot Tochange VIP