Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stafett. Fått orden vrångstrupen, spiller, baktanken Av Trolltörntrappan. Till dessa är 18 mina egna. Totalt 21 ord. Jag överräcker 3 nya ord till Gunwale.


Prepositionerar sig


Spiller orden över

och under

vränger sig baktanken

framför övertalning

prepositionerar sig bredbent

mellan rader

och på schäslongen

sätter i vrångstrupen




Fri vers av prima donna
Läst 129 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2023-02-10 16:56



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Noterar att även schäslongen kom med. (Absolut inga minuspoäng för det.).
De abstrakta substantiven hamnar i luven på varandra. Roligt grepp.

2023-02-11

  TrollTörnTrappan VIP
Denna morgon läser jag dikten annorlunda än igår afton. Nu tycks den mindre abstrakt - mer handla om konkreta personer involverade i någon sorts intim akt?! Kanske rentav ett par böcker som försöker kopulera med varann ;-)
2023-02-11

    prima donna
Råkade få ned mig 4 ord av TTT’s givna dock!! Schäslongen gavs som ett utbytbart alternativ men knyckte visst även det i bara farten….
2023-02-11

  Chan VIP
Härlig användning av prepositioner och att prepositionera sig gillade jag.
2023-02-10

  Gunwale VIP
Ser att schäslongen åkte med från TTT av bara farten!
2023-02-10

  Gunwale VIP
Låter som att ett krig pågår - både med ord och på ett ordlöst plan?
(När jag började läsa kom jag att tänka på Over under sideways down med The Yardbirds!)
2023-02-10

  Cikoria Blå VIP
Här var det ordlek som heter duga!
2023-02-10

  TrollTörnTrappan VIP
...imponerande ordlek, meta-mättande!! Om något som varken låter sig ätas eller drickas rakt på. Dock efter snygga, smarta kringelikrokar, kommer tankens bakverk att smaka himmelskt gott?!?!
2023-02-10
  > Nästa text
< Föregående

prima donna