Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Del av text…


Som det var förr

det gråter i träden 

det susar i dess minnen

Styrkor längs vågor

där människan satt sina spår

 

det är svart till vitt på schackrutigt golv

du du du kommer du ihåg mig 

Det var stum film tills jazzsångaren kom 

då när livet började och ruset kom efter tolv 

 

det stannade hela dagen vi drack druvor från magen

elefanter, giganter från prunkade samsara till Sahara 

kanyler, fentanyler, assyrier och dvärgar på podium 

allt var en för begynnande fas av heligt preludium

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-02-12 10:20



Bookmark and Share


    Björka
det var bättre förr...
2023-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP