Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Spelar liksom ingen roll hur förbannat skicklig man än är och hur duktig man kanske så även är på att hålla koll på livet med full kontroll ... Det finns alltid någon som är bättre ... publicerad tidigare i maj 2013 men saknar bäst före datum


Det är lätt att känna sig som en ...

... fullständig jubelidiot
när man upptäcker
att någon utsatt en för bedrägeri
eller någonting annat liknande
vilket ens tillit
till mänskligheten i allmänhet
och till sig själv i synnerhet
lika fullständigt utsläcker ...

Men värt att tänka på
nu som då
är att det är förunnat få
att ha prekognitiva förmågor
och liknande mentala förvarningssystem
som man kan förlita sig på
för att helt säkert och skyddad
från mindre ärliga personer
genom livet kunna få gå ...

I efterhand vi alla vet
precis hur vi skulle ha gjort
om vi själva drabbats av
en sådan otillständighet

Men med facit i hand
är det inte så svårt
att ro båten med fan i 
intill och upp på
en trygg och säker strand ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 62 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-02-11 05:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP