Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Gråten över eder själva och edra barn!" (Luk.23:28).


Där det är meningsfullt att gråta


det finns ett land
där gråtande ljud
är alla cymbaler och smällare
av ljudlig vikt.
inget crescendo,
bara ljud
tills det inte är ljud
och inte längre ens luft --
bara de där ljuden
som driver galenskapen
som driver sinnet
ur dess besittning
med marscher och matcher
till vansinne.
händer som bryter sig in
i sig själva.
ljudet de behöver göra
i sitt eländiga land.
för att gråten där är meningsfull.
för att ingenting där är vettigt.




Fri vers (Prosapoesi) av Koloristen
Läst 153 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-02-11 07:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen