Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

brev till mamma

hej mamma
drömmer du?
drömmer du om ett liv där jag aldrig fanns?
ett liv där ingenting är omöjligt
drömmer du om att vara yngre
vara liten
vara fri?
kan du drömma som jag drömmer?

jag viskar åt dig att stanna
att försöka

hej mamma
förlåt för att jag inte sagt det tidigare
jag älskar dig








Fri vers (Fri form) av jagsomundrar
Läst 105 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-02-11 10:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre

Fint skildrat om saknaden som fann
sin plats närmast intill ett hjärta som
saknade och fann sin plats till sist.
2023-02-11
  > Nästa text
< Föregående

jagsomundrar