Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Velands Prosa

Jag har så länge velat.
Så länge vetat hur jag velat...
Av och an jag vankat, nästan vaknat.
Trollbundet omfamnat, anammat.
Dina visa ord, mig visat.
Jag har så länge velat, utan att veta.
Jag kom mig bort & kommer bort.
Den viga prosa visa, än mer helat.




Fri vers (Prosapoesi) av PEFJ - Poesi
Läst 94 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-02-11 20:48



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
En vacker velands prosa.
2023-02-12
  > Nästa text
< Föregående

PEFJ - Poesi
PEFJ - Poesi