Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

UNKEN MANLIGHET - tanka

Hockeytälskande

svartklädda huliganer

invaderar stan

antagonister i krig

polisbilar en masse




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2023-02-13 17:11



Bookmark and Share


  Niliboy
Ja, huga ligen!
2023-02-15

    Lena Staaf VIP
Hockeyn är inte huvudintresset utan våldet. Kärnfull beskrivning.
2023-02-14

  Cikoria Blå VIP
Otrevliga händelser bra beskrivet i TANKA-form
2023-02-13

  Öknens Ros VIP
Inga förebilder för verklig manlighet.
2023-02-13

  Marita Ohlquist VIP
Bra Tanka om verkligheten som är, dom borde veta hut och koncentrera sig på hockeyn, inte driva runt i stan och fördärva för andra.
2023-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP