Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ensamheten i mitt liv

vad är saknad för mej som ett tomnt hål i mitt bröst 

som inte går att fylla just nu det ger mej en så stark 

 

saknad av kärleken att tillhöra någon och att få käna 

mej behövd någon som kan besvara mina känslor som 

 

pulserar inom mej så starkt och intensift dom skriker 

om att få komma ut och möta någon för jag är så trött 

 

trött på att vara ensam och leva med en känsla av

övergivenhet lämnad dumpad och bortglömnd jag vill

 

att någon ser mej nu inte för att jag vill utan för att jag 

behöver bli berörd av någon annan än mej skälv ensamheten 

 

har varit skön att finna sej skälv i men jag behöver bryta den nu 

och möta någon att dela livet med för ensamheten har börjat att 

 

ta på krafterna den äter upp mej inefrån en bit för varje dag mer

eller mindre det är dax att möta någon nu det är snart vår igen 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 82 gånger
Publicerad 2023-02-12 10:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten