Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


113


Envy averted

I Said I seek refuge in The Lord of day break who created Envy when they envy.
It is an announment from He who created Adam without parents.
Then the envied will surely be asked about pleasure.




Prosa (100-ordare) av Daaba 77
Läst 64 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-02-12 10:58



Bookmark and Share


    Askanden
innanför pärleporten
ska allting/ingenting
vara möjligt
2023-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Daaba 77
Daaba 77