Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Moralisk dom


kvinnans innerlighet
behöver så alls ej va

finhet, snällhet, gemytlighet
gentemot mannen

tvärtom

hon får göra som hon vill
bete sig hur hon vill
kräva allt hon önskar























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando
Läst 110 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-02-12 10:59



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
...om hon önskar mannens självmord.....lyder han då.....om inte...varför inte...
2023-02-15

  Vindsvala VIP
Hon måste vara snäll annars blir hon odräglig att ha i huset
2023-02-15

  lodjuret/seglare VIP
Till och med i fängsligt förvar kan ett sådant beteende ha viss önskvärd effekt, särskilt för den vilken agerar. Omvärlden anpassar sig efter situationen, vilket stundom är till ömsesidigt önskvärt resultat... (Lite ensidigt kan en läsning av texter med denna karaktär synas stundom)
2023-02-13
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando