Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade Visby

Februarivädret kurrar mysigt
häri rosornas stad

Stockholmsbetongen
var motparten, jag förlorade
ett vad

Om du andas mitt rosiga
får du vinnarnas rad
men i sjösmåstadslugnet
tog ron
sig ett bad




Bunden vers (Rim) av Gustav Stenqvist-Walter VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-02-12 13:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gustav Stenqvist-Walter
Gustav Stenqvist-Walter VIP