Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom rör min själ


Dyning och strandskvalp

Ett sken uppå sjön

Allt sedan stillnar

Tyst står vår rönn


Tiden satt segel

men långt till farväl

Natt sval som sammet

Kom rör min själ




Bunden vers (Rim) av BenGust VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2023-02-12 18:38



Bookmark and Share


  Susen VIP
En tilltalande titel som i sig bär upp hela texten. Vänskap, kärlek, naturen. Ja livet här livsbejakande formulerat
2023-03-04

  Solweig Jansson VIP
Berörande - rör vid MIN själ !
2023-02-16

  Elinor Sörensson VIP
”Kom rör min själ”

En fångande titel. Ord som kan
riktas åt en älskad, en själsfrände.
Men lika gärna vara ett uttryck
av hänförelse över naturen med
sitt vatten, vågornas rörelse och
den ståtliga rönnens famn. Allt
detta under en sval natthimmel.

Även om tiden satt sina segel
finns där ännu gott om tid. För
det goda.

Denna underbara text rör,
precis som naturen gör, vid
min själ.

2023-02-13

  Marita Ohlquist VIP
En fin och livsbejakande text.
2023-02-13

  Margit Grell
Vattnets rörelse som symbolen för
ständig beröring..Fina bilder genom dina ord.
2023-02-12

  Hon kallar sig poet VIP
Gillar titeln mycket och det var den som ryckte in mig ... applåd
2023-02-12
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP