Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ut ur skuggorna

Hur många måste gå
åt samma håll
ofta, ofta
trampa tungt
stiga lätt
för att bilda den stig
som många kan gå
vilja gå
inte gå vilse
och villa sig bort
förlora sig i mörkret
men leta sig rätt
finna sitt mål
komma fram
ut ur skuggorna




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-02-12 22:53



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Tänkvärt innehåll.
Bra med de korta raderna.
2023-02-15

  Emanuel Sigridsson VIP
Texten rinner fint med en anmärkningsvärt fungerande inre logik. Tjusigt!
2023-02-13

  Larz Gustafsson VIP
Jag går åt motsatt håll.
Den allmänna opinionen har oftast fel.
2023-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP