Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Silfion

Hjärtsymbol

stammar från

Silfion

Utdöd växt

Fröet var

hjärtat likt

Använd som

preventivmedel

 




Bunden vers (Annat versmått) av Roggebogge VIP
Läst 74 gånger
Publicerad 2023-02-12 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roggebogge
Roggebogge VIP